تو زندگی بعدیم. دو اسم برعکسیان یه توییت فوق العاده در مورد زندگی بعدیش نوشته
منم دلم خواست بنویسم که تو زندگی بعدیم کیم و چیم
من تو زندگی بعدیم تو یه خانواده متوسط اما هنری فرانسوی در پاریس به دنیا میام. از بچگی وارد گروه نمایش مدرسه میشم و بعد وارد رشته ی هنر میشم و احتمالا بعد از هنرستان به دانشگاه میرم و بازیگری تئاتر میخونم.
بعد از تموم شدن درسم با یه گروه همکار میشم و تئاترای فوق العاده ای کار میکنم و تو دنیای نمایش و تئاتر برای خودم کسی میشم :)
صبحا که از خواب پا میشم بعد از مدیتیشن یه صبحانه سبک میخورم و بعد تو خیابون سرسبز و قشنگ نزدیک خونه کمی میدوم و میام خونه دوش میگیرم و بعد به محل تمرین میرم
احتمالا عصر هم باید تئاتری که کار میکنم رو روی صحنه اجرا کنم و بعد از اجرا با گروه به صرف شام و نوشیدنی دور هم جمع میشیم و گپ میزنیم!
دوستای خیلی خوب و نزدیکی دارم و از ارتباطات جدید هراسی ندارم.
احتمالا تا مدت خیلی زیادی مجردم و تنها زندگی میکنم اما در نهایت در سی و چند سالگی با یک آقای مهربون که از قضا خیلی هم اهل کتابه آشنا میشم و به تنهاییم پایان میدم! ولی احتمالا بعد از مدتی از اونم جدا بشم :))
هیچوقت بچه دار نمیشم ولی دو تا گربه و یک سگ گلدن رتریور دارم! که گربه هام تا پایان زندگی بعدیم با من همراهن
به عنوان تفریح و هنر جانبی سفالگری میکنم و کوزه و گلدون و بشقاب هامو خودم رنگ میکنم و تو آشپزخونهم ازشون استفاده میکنم
آکاردئون دوست و ساز همیشگیمه و پیانو رو عالی مینوازم!
و از خونهم اگر بخوام بگم یه آپارتمان نقلی که با رنگای گرم دیزاین شده و کمی از المان های سنتی ایرانی که از زندگی قبلیم دوستشون دارم درش استفاده شده :) درضمن به نظرم کتابخونهم بهترین قسمت خونهمه
خلاصه فکر میکنم زندگی بعدی من اینجوری باشه!
تا حالا به زندگی بعدیت فکر کردی؟! از نظرت چجوریه؟
پن: وما زندگی بعدی شما آرزوهای این زندگیتون نیست. میتونه چیزایی باشه که دوست دارید تجربهشون کنید و یا فقط چیزایی که دلتون میگه تو زندگی بعدیتون اتفاق میوفته!!
پپن: داشتن زندگی بعدی به معنای عدم رضایت از زندگی فعلی نیست!
پپپن: دیگه چه خبر؟ -.-
درباره این سایت