تو زندگی بعدیم. دو اسم برعکسیان یه توییت فوق العاده در مورد زندگی بعدیش نوشته

منم دلم خواست بنویسم که تو زندگی بعدیم کیم و چیم

من تو زندگی بعدیم تو یه خانواده متوسط اما هنری فرانسوی در پاریس به دنیا میام. از بچگی وارد گروه نمایش مدرسه میشم و  بعد وارد رشته ی هنر میشم و احتمالا بعد از هنرستان به دانشگاه میرم و بازیگری تئاتر میخونم.

بعد از تموم شدن درسم با یه گروه همکار میشم و تئاترای فوق العاده ای کار میکنم و تو دنیای نمایش و تئاتر برای خودم کسی میشم :)

صبحا که از خواب پا میشم بعد از مدیتیشن یه صبحانه سبک میخورم و بعد تو خیابون سرسبز و قشنگ نزدیک خونه کمی میدوم و میام خونه دوش میگیرم و بعد به محل تمرین میرم

احتمالا عصر هم باید تئاتری که کار میکنم رو روی صحنه اجرا کنم و بعد از اجرا با گروه به صرف شام و نوشیدنی دور هم جمع میشیم و گپ میزنیم!

دوستای خیلی خوب و نزدیکی دارم و از ارتباطات جدید هراسی ندارم.

احتمالا تا مدت خیلی زیادی مجردم و تنها زندگی میکنم اما در نهایت در سی و چند سالگی با یک آقای مهربون که از قضا خیلی هم اهل کتابه آشنا میشم و به تنهاییم پایان میدم! ولی احتمالا بعد از مدتی از اونم جدا بشم :))

هیچوقت بچه دار نمیشم ولی دو تا گربه و یک سگ گلدن رتریور دارم! که گربه هام تا پایان زندگی بعدیم با من همراهن

به عنوان تفریح و هنر جانبی سفالگری میکنم و کوزه و گلدون و بشقاب هامو خودم رنگ میکنم و تو آشپزخونه‌م ازشون استفاده میکنم

آکاردئون دوست و ساز همیشگیمه و پیانو رو عالی مینوازم!

و از خونه‌م اگر بخوام بگم یه آپارتمان نقلی که با رنگای گرم دیزاین شده و کمی از المان های سنتی ایرانی که از زندگی قبلیم دوستشون دارم درش استفاده شده :) درضمن به نظرم کتابخونه‌م بهترین قسمت خونه‌مه

خلاصه فکر میکنم زندگی بعدی من اینجوری باشه!

تا حالا به زندگی بعدیت فکر کردی؟! از نظرت چجوریه؟

پ‌ن: وما زندگی بعدی شما آرزوهای این زندگیتون نیست. میتونه چیزایی باشه که دوست دارید تجربه‌شون کنید و یا فقط چیزایی که دلتون میگه تو زندگی بعدیتون اتفاق میوفته!!

پ‌پ‌ن: داشتن زندگی بعدی به معنای عدم رضایت از زندگی فعلی نیست! 

پ‌پ‌پ‌ن: دیگه چه خبر؟ -.-

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دانلود تمامی فایل های مورد نیاز برای دانش آموزان و دانشجویان Marcos mahdi-yas موبال آباد نگاهی به تاریخ سینما انواع پرده برقي 2020 | پرده اتوماتيک | سايبان Erron انگیزش کنکور Mia مشکه الیان